top of page
EvaAliris_White_HR.png

OM

EVA ALIRIS

Jag brinner för att jobba med människor och i synnerhet människor i förändring och utveckling, att hjälpa andra att växa och föra processer framåt. Jag vill skapa engagemang och delaktighet i organisationer som sedan kan bidra till utveckling i större perspektiv. 

I över tjugo år har jag arbetat som chef och ledare i olika branscher och verksamheter, både i offentlig verksamhet och i privat. 2019 beslutade jag mig för att testa mina vingar som egenföretagare för att få möjligheten att använda mina erfarenheter på fler arbetsplatser och i olika sammanhang – jag törstade efter att lära mig mer och nytt.

Som konsult är det viktigt att snabbt förstå helheten och sätta mig in i er situation och att relatera till utmaningarna ni står i - där har jag stor nytta av min erfarenhet. Jag har genomfört många förändringar dels som chef, dels som mentor eller chefsstöd. Dialog är mitt främsta verktyg och ur analysen kan jag föreslå åtgärder som hjälper er att utvecklas och bli mer effektiva. Genom att coacha chefer och medarbetare kan jag hjälpa till även operativt i processen att genomföra förändringarna. 

Jag vill att organisationer och företag ska vara engagerade och förberedda att driva dom förändringar man behöver för att vara starka på marknaden. 

UTBILDNING

Ekonomi, ledarskap och kommunikation, Mittuniversitetet
Certifierad  i GDQ (Group Development Questionnaire)

Certifierad förändringsledare, Astrakan
Diplomerad Beteendefokuserad organisationsutvecklare - Organizational Behavior Management, Astrakan
De sju goda vanorna (7 habits of highly effective people), Franklin Covey
UGL, Utveckling Grupp Ledare
Skatteverkets Mentorutbildning för flera myndigheters nätverk
Coachande ledarskap
Personligt ledarskap
GRUL, ledarskapsutbildning
PROPS, projektstyrningsmodell

Fullständigt CV finns på LinkedIn

bottom of page